Intake & Informatie (screening)

Heeft u interesse in Permanente make-up, maar wenst u graag meer informatie? Maakt u dan gerust een afspraak voor een intakegesprek. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt al uw vragen stellen aan de specialiste, wij leggen u graag uit hoe een behandeling verloopt en of er geheel aan uw wensen voldaan kan worden.

Tel: 06-48949095 of neem contact op via ons contactformulier.

Check-up

Heeft u ooit elders Permanente Eyeliners, Wenkbrauwen of Lipliners laten zetten, en u bent op zoek naar een eerlijk advies hierover.

Om de mogelijkheden met betrekking tot de kwaliteit van uw pigmentatie te versterken en/of corrigeren, nodigen wij u uit voor een intakegesprek. (kosteloos)

De behandeling

Een uur voordat u bij ons komt brengt u de verdovende “Emla” creme aan zodat wij, nadat we uitvoerig uw wensen in vorm en kleur hebben besproken, meteen kunnen beginnen met de pigmentatie. Het gekozen pigment wordt door een pen met micro-naaldjes in de huid aangebracht. De opperhuid zuigt zich dan vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig. U ziet de pigmentatie dan ook lichter worden 3-4 dagen na de behandeling. Houd er dus rekening mee dat het direct na de behandeling donkerder is dan een aantal dagen later.

Bij de vervolgbehandeling zal vorm en kleur worden bijgewerkt, en wordt de pigmentatie geperfectioneerd.

Permanent Impression is GGD gecertificeerd. Dit betekend dat u ervan verzekerd kan zijn dat wij vakkundig en hygienisch werken.

Nabehandeling

Zorg goed voor uw permanente make-up! Dit doet u door het nazorgformulier die u van ons meekrijgt goed door te nemen en de instructies na te leven.

Belangrijk is het aanbrengen van het nabehandelingsproduct. En gedurende een tijd van 3 dgn de huid droog te houden, geen gebruik van sauna, zwembad etc.

 

Permanent Impression is bekend met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van Cosmetische pigmentatie.

Ieder jaar worden bijscholingen gevolgd