Er zijn verschillende mogelijkheden om ogen

op een natuurlijke wijze te benadrukken.

Zo kan optisch gezien een meer amandelvorm worden gemaakt, wat een liftend resultaat geeft. In een bredere of juist in smallere lijn, mét kleur of in het zwart.

Een wimper intensivering wordt tussen de haartjes aangebracht, en is een zachte opvulling zonder harde lijnen. Je kan de donkere lijn tussen de wimpers uit laten lopen in een schaduw, welke wordt aangebracht in een andere tint.

Een correctie kan toegepast worden bij diepliggende ogen, ogen die dichtbij elkaar liggen, of juist verder van elkaar af.

In ieder geval weer wordt gekeken wat de wens is en wat voor jouw persoonlijk tot de mogelijkheden behoord.

Hoe verloopt de behandeling:

Tijdens de eerste behandeling wordt de lijn voorgetekend en kleur wordt bepaald. Deze afspraak zal veel tijd in beslag nemen. De tweede keer kan de intensiteit van de kleur en/of de breedte nog worden aangepast.

Technieken:

Wimperlijn intensiveren. De pigmentkleur wordt tussen de wimpers in gezet. Een ultradun naaldje zorgt voor een zachte lijn waardoor het lijkt alsof je vollere wimpers krijgt. De oogopslag wordt intenser en sprekender. Dit wordt eigenlijk in bijna elk geval met zwart gedaan, tenzij een zwartbruin of andere tint gewenst is.

Wimperlijn intensiveren met amandelvorm effect. Geeft hetzelfde resultaat alleen nu wordt het uiteinde van het oog iets verlengt.

Niet alleen tussen de wimpers in wordt de huid voorzien van pigment, ook boven de wimperrand wordt kleur aangebracht. Een advanced eyeliner is strak en indien gewenst met verlenging, oftewel ‘wing’.