Wenkbrauwen maken een gezicht,

het geeft je gezichtsuitdrukking.

Zijn ze te licht van kleur, ongelijk of asymmetrisch, of geen haren aanwezig, micropigmentatie is een mogelijkheid om ze op natuurlijk wijze te verbeteren.

Om dit te kunnen bereiken, wordt in overleg bepaald wat de meest passende techniek is. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken.

Technieken:

Haartjes techniek. Fijne lijntjes worden met de vorm van haartjes aangebracht, dus met de natuurlijke buiging van haren.

Mogelijk voor de gehele wenkbrauw of licht opvullen van ‘gaatjes’.

Zeer geschikt voor een uiterst natuurlijke look.  Resultaat is een transparant en zacht effect. Het is bijna niet van echt te onderscheiden.

Poeder/ Ombre techniek. Te vergelijken met het effect wat een wenkbrauwpoeder of potlood kan maken. In tegenstelling tot de luchtige hairstroke techniek maakt een poeder techniek de wenkbrauwen voller. Bij Ombre techniek wordt niet volledig ingeschaduwd.  De aanzet wordt lichter van kleur maar steeds donkerder naar het puntje toe. Doordat Ombre in verschillende kleurnuances kan worden toegepast, kan er een mooi overloop van licht naar donker gecreëerd worden.

3D techniek. Een combinatie van haartjes met poeder effect. Haartjes techniek minder transparant maken door er schaduw aan toe te voegen. Doordat de aanzet met haartjes techniek wordt ingezet, en schaduw in het tweede gedeelte,  geeft het een diepte effect. Dat is nu juist wat wenkbrauwen van nature zo mooi maken. Veel gekozen optie, door het realistische resultaat.EndFragment