Over mij

Wenkbrauwen maken een gezicht, de uitdrukking hoor ik vaak. Niet alleen wenkbrauwen, ook ogen en lippen zijn een bepalend onderdeel van je gezicht. Mijn idee van permanente make-up is niet om het eruit te laten zien alsof je naar een feest gaat. Ik zie het als mijn taak om je er mooi uit te laten zien, om wakker te worden in de ochtend met een frisse uitstraling. Dat is de reden dat ik toegewijd ben om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen! Waarmee je ook nog eens tijd bespaart en je natuurlijke schoonheid versterkt.

 

Ik merk soms dat mensen die bij me komen voor de allereerste keer, een lichte spanning voelen, ook al komen ze via een bekende die ook bij me is geweest. Ik begrijp die spanning, kan me verplaatsen in die gedachte en daarom weet ik dat het zo belangrijk is om ruim de tijd te nemen om je wensen te bespreken, samen te kijken naar de beste vorm en de juiste kleur voor jouw persoonlijk uit te zoeken.

 

Ik was 19, mijn opleiding uiterlijke verzorging in Zwolle had ik afgerond. Een kapperszaak uit de regio gaf aan een ruimte voor me te hebben. Ik weet nog goed hoe enthousiast ik was om te beginnen. Ik was jong, tikkeltje impulsief, maar toen al wist ik dat de dingen die ik doe, helemaal moeten kloppen tot in de puntjes!

 

Visagie was een van mijn kwaliteiten. Ik kan me verliezen in details, vind het genieten als iets dicht in de buurt van perfectie komt. Een opleiding PMU volgde, Permanente Make-up werd al snel een belangrijk onderdeel van mijn salon. Het maakte destijds een enorme groei door in kwaliteit. Ik wilde er alles van weten! Masterclass na masterclass bijgewoond. Het werd me steeds duidelijker, dit is een vak apart waar je alleen goed in wordt, als je er dagelijks mee bezig bent en diverse technieken aan kan bieden.

 

De beautysalon werd een PMU praktijk, waarin ik me volledig kan richten op alleen permanente make-up behandelingen. Inmiddels zijn we 17 jaar verder. Blijven leren van de nieuwste technieken is naar mijn mening noodzakelijk in dit vak, daarom staan trainingen jaarlijks op het programma.

 

In 2018 ben ik met mijn gezin verhuist naar een rustige omgeving, een landelijk gelegen locatie aan de rand van Nieuwleusen/Dalfsen. Hier opent een compleet nieuwe praktijk in september 2019 de deuren.

 

Trots zijn we met het eindresultaat. Je bent hier dan ook van harte welkom voor alles op het gebied van Permanente Make-up. Heb je allereerst een vraag, en staat deze niet tussen de ‘veel gestelde vragen’, mailen kan naar info@permanentimpression.nl