Met permanente make-up zijn lippen

goed te corrigeren.

Denk bijvoorbeeld aan lippen die weinig kleur bevatten, of de contouren niet duidelijk aanwezig zijn.  Ook symmetrie is beter in balans te brengen met een lipbehandeling.  Een natuurtint geeft de juiste hoeveelheid kleur om bleke lippen een natuurlijke uitstraling te geven. Ben je gewend dagelijks lipstick te dragen, zoeken we daar juist een meer dekkende kleur bij.

Technieken:
  • Bij van nature mooi gevormde lippen, kan een lipliner voldoende zijn. Geeft een strak resultaat. Kan worden toegepast bij een onderbreking in de lipcontour, met een natuurlijke tint gelijk aan de eigen liphuid.
  • Lipliner met schaduw. Bij een lipliner is de lijn strak, het schaduwen ervan geeft een meer natuurlijk resultaat. De lijn valt minder op door het schaduwen naar de binnenkant van de lippen. Niet de hele lippen worden gekleurd.
  • Full lips. De gehele lippen worden voorzien van kleur. De liplijn wordt eerst gezet, dit kan op in een natuurtint of een meer opvallender kleur. Met de gekozen kleur gaan we verder schaduwen naar de binnenkant van de lippen, waarbij de volledige liphuid van pigment wordt voorzien.